Boeken bestellen en inleveren

Tijd voor nieuwe boeken? Op deze pagina ontdek je in enkele korte stappen hoe je dat aanpakt.

Nieuwe boeken bestel je bij Iddink. Iddink is onze vaste boekenleverancier. Als je voor het eerst bestelt, maak je een nieuw account aan. Heb je al vaker besteld? Gebruik dan je bestaande account.

Alle informatie om je boeken te bestellen zie je in het stappenplan hieronder.

Het schema wanneer je je boeken kunt komen inleveren wordt later bekend gemaakt.

Je boeken zijn gratis

Uiteraard krijg je de schoolboeken van ons. Je hoeft er dus niet voor te betalen. We vragen je wel om er zuinig mee te zijn. Dan kan volgend jaar een andere leerling jouw boeken gebruiken.

Tip: heb je een atlas nodig? Een rekenmachine? Of een ander item voor op school? Grote kans dat je die ook bij Iddink kunt bestellen. 

Bestel op tijd

Het is belangrijk dat je vóór maandag 10 juli 2024 bestelt, zodat je zeker weet dat je je schoolboeken voor de start van het schooljaar in huis hebt. Zorg wel dat je eerst zeker weet naar welke klas je gaat.
Als je later bestelt, kost het extra tijd en geld om je bestelling verzendklaar te maken. Deze extra kosten brengt Iddink mogelijk gedeeltelijk in rekening.

Hoe kun je bestellen

  • Ga naar www.iddink.nl en kies voor "Bestel je leermiddelen".
  • Je kunt daarna een persoonlijk account aanmaken door je te registreren.
  • Tijdens het bestellen wordt er naar je schoolcode gevraagd. Voor het Maaslandcollege is dat deze: YJ5F6R9V
  • Er verschijnt éénmalig een knop om naar je schoolportaal te gaan zodat je daar met je schoolaccount kan inloggen. Door dit te doen kan Iddink straks je digitale lesmateriaal in je schoolportaal voor je klaar zetten.
  • Doorloop verder de stappen, het wijst zich vanzelf.

Is het nog niet mogelijk om een bestelling te plaatsen? Laat dan je e-mailadres achter, Iddink stuurt je een bericht zodra je kunt bestellen.

Wanneer krijg je je leermiddelen?

Als je vóór maandag 10 juli 2024 bestelt, levert Iddink je bestelling voor start schooljaar, uiterlijk de week ervoor. Iddink houdt je via e-mail op de hoogte van de status van je bestelling.
Ben je niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt een bericht van PostNL met aanwijzingen waar je je bestelling kunt afhalen.

Vragen?

Heb je een vraag, kijk dan op www.iddink.nl/contact. Hier staan veel vragen en antwoorden en vind je ook de verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen.