Boeken bestellen en inleveren

Tijd voor nieuwe boeken? Op deze pagina ontdek je in vijf korte stappen hoe je dat aanpakt.

Nieuwe boeken bestel je bij Iddink. Iddink is onze vaste boekenleverancier. Als je voor het eerst bestelt, maak je een nieuw account aan. Heb je al vaker besteld? Gebruik dan je bestaande account.

Alle informatie om je boeken te bestellen zie je in het stappenplan hieronder of in dit document.

Wil je weten wanneer je je boeken kunt komen inleveren? Kijk dan in dit document.

Je boeken zijn gratis

Uiteraard krijg je de schoolboeken van ons. Je hoeft er dus niet voor te betalen. We vragen je wel om er zuinig mee te zijn. Dan kan volgend jaar een andere leerling jouw boeken gebruiken.

Tip: heb je een atlas nodig? Een rekenmachine? Of een ander item voor op school? Grote kans dat je die ook bij Iddink kunt bestellen. 

Bestel je boeken voor 17 juli 2023. Dan heb je alles op tijd in huis voor de start van het nieuwe schooljaar. Bovendien voorkom je zo extra kosten voor een spoedlevering.

Als je nog niet eerder boeken hebt besteld, maak je een account aan. Dat doe je door je te registreren.

Daarna verschijnt er een button. Gebruik die om naar het schoolportaal te gaan. Daar log je in met je schoolaccount.

Op de informatiedag heb je gehoord in welke klas je komt. Als je de juiste klas selecteert, vind je vanzelf het complete boekenpakket dat je nodig hebt.

Om je bestelling af te ronden, moeten je ouder(s)/verzorger(s) akkoord geven. Zorg dus dat ze in de buurt zijn.

Iddink gaat je bestelling nu verzamelen. Heb je op tijd besteld (zie stap 1)? Dan worden je boeken tussen 8 augustus en 3 september 2022 bij je thuis bezorgd. Zodra we precies weten wanneer, krijg je een berichtje (in je e-mailbox).

Ben je niet thuis? Geen probleem. De bezorger laat een kaartje achter. Daar staat op waar je je pakket kunt ophalen.

Veel vragen en antwoorden staan op iddink.nl. Kom je er alsnog niet uit? Dan vind je daar alle contactgegevens om je vraag te stellen.