Ontdek de wereld van het onderwijs tijdens de oriëntatieavond ‘Het onderwijs in! Oss’

Wil jij graag van betekenis zijn voor het onderwijs in de regio Oss? Maar heb je nog geen idee wat de mogelijkheden zijn? Op maandag 11 maart is er op het Mondriaan College een oriëntatieavond voor iedereen die droomt van een rol in het onderwijs. Ontdek de talloze mogelijkheden die voor je open liggen.


Oriëntatieavond ‘Het onderwijs in! Oss’

Tijdens de oriëntatieavond zijn er verschillende docenten, waaronder zij-instromers, aanwezig die hun ervaringen delen. Paul van Dongen, hybride docent metaal én kunstenaar, vertelt over zijn ambitie: ‘Iedereen heeft een leraar die het verschil maakt en die leraar wil ik graag zijn.’ Jolanda Becks – Vrijenhoek, zij-instromer docente Nederlands, deelt haar doel al docente: ‘Mijn dag is geslaagd als ik merk dat leerlingen meer zelfvertrouwen van mij krijgen.’ Wil jij net als Jolanda leerlingen meer zelfvertrouwen geven? Of wil je net als Paul de leraar zijn die het verschil maakt? Misschien heb jij andere doelen binnen het onderwijs. Ontdek wat jouw rol kan zijn tijdens de oriëntatieavond ‘Het onderwijs in! Oss’ op 11 maart.

Kom jouw kansen ontdekken

De oriëntatieavond biedt inzicht in verschillende onderwijskansen. Denk aan: fulltime, hybride of parttime lesgeven en gastlessen verzorgen. Maar ook het zijn van een vakexpert, instructeur of onderwijsondersteunend personeel. Of wil jij leerlingen kennis laten maken in de praktijk en sta je open voor bedrijfsbezoeken en stages? Kansen zijn er genoeg, kom jij ze ontdekken? Tijdens de oriëntatieavond vertellen collega’s van het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs je hier alles over.

Nieuwsgierig geworden?

Kom dan naar de oriëntatieavond, dompel je onder in het onderwijs en stel al je vragen. Je bent van harte welkom. Deze oriëntatieavond is een initiatief van ‘Grijp je kans in het onderwijs’ en wordt in samenwerking met SAAM, Filios Scholengroep, Maaslandcollege, Het Hooghuis en Koning Willem 1 College georganiseerd.

Wat? Oriëntatieavond ‘Het onderwijs in! Oss’

Wanneer? Maandag 11 maart 2024

Hoe laat? Vrije inloop tussen 18.30 – 21.00 uur

Waar? Het Hooghuis Mondriaan College, Mondriaanlaan 1 in Oss

Meer informatie en aanmelden: https://www.grijpjekansinhetonderwijs.nl/activiteiten/activity-popup/78