Vacature docent muziek (0,4-0,8 FTE)

Over Maaslandcollege

Het Maaslandcollege is een moderne school voor (tweetalig) mavo, havo en vwo met veel aandacht voor de internationale wereld om ons heen. Onze leerlingen krijgen het onderwijs dat bij hen past. Wij dagen hen uit grenzen te verleggen en talenten te ontwikkelen. Dat doen we in een omgeving die veilig is en waar duidelijkheid en respect voor elkaar heel belangrijk zijn.
Wij nemen jonge mensen serieus, geven ze de instrumenten om de wereld te gaan veroveren. Dat doen we natuurlijk allereerst met uitstekend onderwijs met onder meer een hoogwaardige bètaopleiding, tweetalig onderwijs voor alle richtingen en de inzet van digitale hulpmiddelen. En ook met een gevarieerd programma voor sport en cultuur en met internationale uitwisselingen.
Het Maaslandcollege is een school waar het draait om persoonlijk en uitdagend onderwijs, waarbij individuele talenten, interesses en ontwikkeling centraal staan en waar mensen werken die samen ’gaan’ voor een geweldige en veelzijdige voorbereiding op de toekomst van al onze leerlingen. Het Maaslandcollege heeft per 1 augustus 2024 een vacature voor een:

Docent muziek (0,4 – 0,8 fte)

Wij zoeken een ondernemende collega:

  • die het enthousiasme voor haar/zijn vak uitdraagt;
  • waarbij de relatie met de leerling centraal staat;
  • die in staat is een stimulerende werkomgeving te creëren;
  • die ons kan verrassen met haar/zijn kwaliteiten en creativiteit;
  • die zijn/haar eigen onderwijspraktijk kan verbinden met de wereld buiten de school.

Wij bieden:

  • een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer en de school is gevestigd op loopafstand van het station;
  • creatieve ruimte om ontwikkelingen te initiëren;
  • inschaling bij een bevoegdheid conform cao in schaal LB;
  • goede arbeidsvoorwaarden op basis van de cao VO en de cao OMO.

Meer informatie:
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen Roderick Pelser, via mail: r.pelser@maaslandcollege.nl.

Solliciteren:
Wanneer je enthousiast wordt van bovenstaand profiel, kun je je sollicitatie richten tot Roderick Pelser, afdelingsleider. Solliciteren is uitsluitend mogelijk via de OMO site.

Klik hier om direct te solliciteren

(Acquisitie wordt niet op prijs gesteld)