Vacature docent Duits 1e graad 0.8-1 fte

Het Maaslandcollege in Oss is met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent Duits 1e graad 0.8-1 fte

Profiel

Je bent iemand met oog en hart voor de leerlingen en je biedt eigentijds onderwijs, waarbij je continu op zoek bent naar vernieuwing en optimalisering van de lessen.
Je kijkt hierbij naar de verschillende behoeften die er zijn binnen de klas en speelt daarop in met passende werkvormen, zodat leerlingen in hun eigen tempo kunnen werken.
Je creëert een veilige en uitdagende leeromgeving, die aansluit bij de huidige generatie.
Je werkt hierbij graag samen met leerlingen, ouders en collega’s. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en bent positief-kritisch over de organisatie en het eigen handelen.

Over het Maaslandcollege

Het Maaslandcollege is een moderne school voor (tweetalig) mavo, havo en vwo met veel aandacht voor de internationale wereld om ons heen. Onze leerlingen krijgen het onderwijs dat bij hen past. Wij dagen hen uit grenzen te verleggen en talenten te ontwikkelen. Dat doen we in een omgeving die veilig is en waar duidelijkheid en respect voor elkaar heel belangrijk zijn.
Wij nemen jonge mensen serieus, geven ze de instrumenten om de wereld te gaan veroveren. Dat doen we natuurlijk allereerst met uitstekend onderwijs met onder meer een hoogwaardige bètaopleiding, tweetalig onderwijs voor alle richtingen en de inzet van digitale hulpmiddelen. En ook met een gevarieerd programma voor sport en cultuur en met internationale uitwisselingen.
Het Maaslandcollege is een school waar het draait om persoonlijk en uitdagend onderwijs, waarbij individuele talenten, interesses en ontwikkeling centraal staan en waar mensen werken die samen ’gaan’ voor een geweldige en veelzijdige voorbereiding op de toekomst van al onze leerlingen.

Wij bieden

  • Een prettige werkomgeving met fijne collega’s
  • Inschaling op basis van laatstverdiende salaris

Wij vragen

  • HBO / academisch werk- en denkniveau
  • 1e graads lesbevoegdheid voor Duits en/of in opleiding
  • Vaardig in het toepassen van een breed scala aan actuele pedagogisch-didactische methoden
  • Vaardig in het toepassen van diverse activerende werkvormen en differentiatie in de les
  • Affiniteit met digitale leermiddelen
  • Iemand die dicht bij de leerlingen staat
  • Iemand die goed kan samenwerken en open staat voor reflectie en feedback
  • Iemand die meedenkt met de organisatie en op basis van ervaringen en ontwikkelingen komt tot voorstellen voor vernieuwingen en verbeteringen

Spreekt bovenstaande je aan dan nodigen we je uit te solliciteren.

Informatie

Reacties op deze vacature graag alleen via de website van de Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs: www.omo.nl of via www.meesterbaan.nl
Reageren kan t/m 28 augustus 2022.
Voor eventuele vragen kun je je richten tot Paola van der Linde, P&O via email: p.vander.linde@maaslandcollege.nl
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.