Docent wiskunde (eerstegraads)

Het Maaslandcollege in Oss is per 1 maart 2022 op zoek naar een: docent wiskunde 1e graad - 0,6 fte. Het betreft een vervanging voor de periode 1 maart t/m 22 april in onderstaande lesgroepen: h4wisB, v4wisA, h5wisA, h5wisB en v6wasA. Bij voorkeur ben je inzetbaar op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Je bent iemand met oog en hart voor de leerlingen en je biedt eigentijds onderwijs, waarbij je continu op zoek bent naar vernieuwing en optimalisering van de lessen. Je kijkt hierbij naar de verschillende behoeften die er zijn binnen de klas en speelt daarop in met passende werkvormen, zodat leerlingen in hun eigen tempo kunnen werken. Je creëert een veilige en uitdagende leeromgeving, die aansluit bij de huidige generatie. Je werkt hierbij graag samen met leerlingen, ouders en collega’s. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en bent positief-kritisch over de organisatie en het eigen handelen.

Over het Maaslandcollege

Het Maaslandcollege is een dynamische school waarin het goed leven, leren en werken is. We geloven dat we samen de school zijn en vanuit die hoedanigheid een gemeenschap vormen waarin zorg en aandacht voor elkaar een vanzelfsprekend onderdeel is van ons onderwijs. Als school blijven we in beweging en open naar de buitenwereld. Iedereen krijgt volop de ruimte om te groeien, te leren en te ervaren. Dit alles binnen een persoonlijk en warm schoolklimaat.

Wij bieden

  • Een prettige werkomgeving met fijne collega’s
  • Inschaling afhankelijk van bevoegdheid en ervaring

Wij vragen

  • HBO / academisch werk- en denkniveau
  • Eerstegraads lesbevoegdheid voor wiskunde of bijna afgestudeerd
  • Vaardig in het toepassen van een breed scala aan actuele pedagogisch-didactische methoden
  • Vaardig in het toepassen van diverse activerende werkvormen en differentiatie in de les
  • Affiniteit met digitale leermiddelen
  • Iemand die dicht bij de leerlingen staat
  • Iemand die goed kan samenwerken en open staat voor reflectie en feedback
  • Iemand die meedenkt met de organisatie en op basis van ervaringen en ontwikkelingen komt tot voorstellen voor vernieuwingen en verbeteringen

Interesse of vragen?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel dan nodigen we je uit te solliciteren. Reacties op deze vacature graag alleen via de website van OMO: www.omo.nl of via www.meesterbaan.nl.

Voor eventuele vragen kun je je richten tot Paola van der Linde, P&O via email: p.vander.linde@maaslandcollege.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.