Kort verlof aanvragen

Je ouders kunnen via het schoolportaal kort verlof aanvragen. Dat kan bijvoorbeeld als je naar de tandarts of de orthodontist moet.

Voor bijzonder verlof voor bijvoorbeeld het huwelijk van een familielid, ernstige familiegebeurtenissen, rij- of theorie-examen of ziekenhuisopname dienen je ouders een schriftelijk verzoek in bij de afdelingsleider. De afdelingsleider zal dan contact met je opnemen over de mogelijkheden. Meer informatie over het aanvragen van bijzonder verlof vind je hier.

Als je ziek bent, dan kunnen je ouders dat zelf in Magister invoeren. Ook kunnen ze tussen 8.00 en 8.30 uur bellen met de school.

Heb je tijdens schooltijd een dringende afspraak? Bijvoorbeeld met de tandarts of de huisarts? Dan kunnen je ouders het formulier om kort verlof aan te vragen invullen. Dat formulier is te bereiken via het schoolportaal. Bovenaan staat voor je ouders/verzorgers een knop 'kort verlof aanvragen'. Doe dit voordat je naar je afspraak gaat, zodat we weten waar je bent en wanneer we je weer terug zien op school.

Om het formulier te kunnen invullen moeten je ouders zijn ingelogd met hun ouderaccount. Lukt dit niet, kijk dan op deze pagina.