Vacature docent lichamelijke opvoeding 0,4-1,0 FTE

Over het Maaslandcollege

Het Maaslandcollege is een moderne school voor (tweetalig) mavo, havo en vwo met veel aandacht voor de internationale wereld om ons heen. Onze leerlingen krijgen het onderwijs dat bij hen past. Wij dagen hen uit grenzen te verleggen en talenten te ontwikkelen. Dat doen we in een omgeving die veilig is en waar duidelijkheid en respect voor elkaar heel belangrijk zijn.
Wij nemen jonge mensen serieus, geven ze de instrumenten om de wereld te gaan veroveren. Dat doen we natuurlijk allereerst met uitstekend onderwijs met onder meer een hoogwaardige bètaopleiding, tweetalig onderwijs voor alle richtingen en de inzet van digitale hulpmiddelen. En ook met een gevarieerd programma voor sport en cultuur en met internationale uitwisselingen.
Het Maaslandcollege is een school waar het draait om persoonlijk en uitdagend onderwijs, waarbij individuele talenten, interesses en ontwikkeling centraal staan en waar mensen werken die samen ’gaan’ voor een geweldige en veelzijdige voorbereiding op de toekomst van al onze leerlingen.
Het Maaslandcollege heeft wegens ziekte een tijdelijke vacature voor een:

docent lichamelijke opvoeding 0,4-1,0 FTE

Wij zoeken een collega:

  • die het enthousiasme voor het vak uitdraagt;
  • die ons kan verrassen met haar/zijn kwaliteiten en creativiteit;
  • waarbij de relatie met de leerling centraal staat;
  • die in staat is een stimulerende werkomgeving te creëren;
  • die zijn/haar eigen onderwijspraktijk kan verbinden met de wereld buiten de school.

Wij bieden:

  • een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer en de school is gevestigd op  loopafstand van het station;
  • creatieve ruimte om ontwikkelingen te initiëren;
  • een passend salaris in schaal LB conform Cao VO;
  • goede arbeidsvoorwaarden op basis van de Cao VO/OMO.

Meer informatie:

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Jeannette Meijs, sectievoorzitter, via mail: j.meijs@maaslandcollege.nl

Solliciteren:

Wanneer je enthousiast wordt van bovenstaand profiel, kun je je sollicitatie vóór 1 oktober richten tot de heer Roderick Pelser, afdelingsleider. Solliciteren kan uitsluitend via het uploaden van je gegevens op de website van www.omo.nl. Sollicitaties via e-mail worden niet in behandeling genomen. Let op: alle correspondentie omtrent je sollicitatie, tref je aan in het persoonlijke account van OMO dat je aanmaakt tijdens je sollicitatie.