Welkom!

Volgend jaar ga je wellicht naar een andere school. Dat is spannend en misschien ook een beetje jammer. Je moet immers afscheid nemen van je vertrouwde basisschool. Aan de andere kant ben je waarschijnlijk ook toe aan iets nieuws.
Een nieuw gebouw, nieuwe klasgenoten, nieuwe leraren en nieuwe activiteiten.  Niet de hele dag in één lokaal blijven zitten, maar met je rugzak door de hele school wandelen, op weg naar een vak dat je misschien nooit eerder kreeg.


Ook op deze nieuwe school blijf je weer een aantal jaren. Dan is het van belang dat je je daar thuis voelt en het naar je zin hebt. Op het Maaslandcollege hebben wij een groot aantal informatieavonden en proeflessen zodat jij kan beslissen of het Maaslandcollege een school voor jou is. Daarnaast kun je natuurlijk de sfeer komen proeven op de Open Dag. Op de pagina belangrijke data zijn alle data te vinden. Op de website vind je veel belangrijke informatie over het Maaslandcollege, zoals het lesaanbod en de verschillende activiteiten die naast de lessen plaatsvinden.