Open dag voor groep 7

Zit je in groep 7? Meld je dan hier aan voor onze Open Dag voor groep 7 op 10 juni! We gaan je onze school laten zien en jou laten ervaren hoe het Maaslandcollege is. Je wordt die dag rondgeleid in een klein groepje. Zo’n rondleiding duurt ongeveer 80 minuten.

Ouders/verzorgers kunnen in onze aula op je wachten. Ze kunnen daar iets drinken en met docenten praten over onze school. Dan kunnen zij ook alvast een indruk krijgen van het Maaslandcollege.

Tijdens de informatieavond (na de herfstvakantie) en de grote Open Dag (begin 2023) ben je samen met je ouders/verzorgers welkom om samen de hele school te bekijken.

Iedereen die zich aanmeldt gaat informatie krijgen over nto én tto, zodat je goed kunt zien wat het beste bij jou past. Wel kun je kiezen tussen de algemene rondleiding en die voor vwo, waarbij we je nog meer gaan uitdagen.

Hieronder kun je je inschrijven voor de Open Dag. Let op dat je kunt kiezen voor de algemene Open Dag, maar ook voor voor de Open Dag vwo speciaal voor leerlingen met interesse voor het vwo! Je kiest een blok van aankomst, daarna volgt de rondleiding die ongeveer 80 minuten duurt.